Nu komt mijn boek er echt! | Sandra Di Bortolo


cover NkmbeENu slechts
€ 11,95 inclusief verzendkostenbestellen


Nu komt mijn boek er echt!
geeft antwoord op veel vragen waar beginnende schrijvers tegenaan lopen.

Nu komt mijn boek er echt! is geschreven voor aankomende schrijvers die (soms al heel lang) van plan zijn om een boek te schrijven. De plannen zijn er, maar het komt er maar niet van. Drempelvrees en het niet weten waar te beginnen zijn vaak redenen voor uitstel. In het boek word je stap-voor-stap meegenomen in het schrijfproces. Waar begin je? De structuur, de opbouw, het concept en de spanningsboog komen aan de orde, maar ook schrijftechniek en onderwerpen als perspectief, spelling en grammatica.


Voor schrijvers die hun manuscript willen sturen naar een reguliere uitgeverij, geeft het boek uitgebreide richtlijnen voor een goede factsheet.
Wil je in eigen beheer uitgeven, dan vind je uitleg en aanwijzingen voor het aanvragen van een ISBN en een barcode.  Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan de cover, de achterflap en de opmaak van het binnenwerk. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan marketing: hoe schrijf je een persbericht, hoe benader je boekhandelaren, en wat kun je doen aan promotie.

Nu komt mijn boek er echt! is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die schrijft.

ISBN 978-94-91722-02-8