Nu komt mijn boek er echt! | Sandra Di Bortolo


cover NkmbeENu slechts
€ 11,95 inclusief verzendkostenbestellen


Nu komt mijn boek er echt!
geeft antwoord op veel vragen waar beginnende schrijvers tegenaan lopen.

Nu komt mijn boek er echt! is geschreven voor aankomende schrijvers die (soms al heel lang) van plan zijn om een boek te schrijven. De plannen zijn er, maar het komt er maar niet van. Drempelvrees en het niet weten waar te beginnen zijn vaak redenen voor uitstel. In het boek word je stap-voor-stap meegenomen in het schrijfproces. Waar begin je? De structuur, de opbouw, het concept en de spanningsboog komen aan de orde, maar ook schrijftechniek en onderwerpen als perspectief, spelling en grammatica.


Voor schrijvers die hun manuscript willen sturen naar een reguliere uitgeverij, geeft het boek uitgebreide richtlijnen voor een goede factsheet.
Wil je in eigen beheer uitgeven, dan vind je uitleg en aanwijzingen voor het aanvragen van een ISBN en een barcode.  Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan de cover, de achterflap en de opmaak van het binnenwerk. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan marketing: hoe schrijf je een persbericht, hoe benader je boekhandelaren, en wat kun je doen aan promotie.

Nu komt mijn boek er echt! is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die schrijft.

ISBN 978-94-91722-02-8

Niemand mag het weten | Verhalenbundel

Two costumed women at Venice Carnival 2011Restantverkoop
Nu slechts € 4,95

Een verzameling van 10 duistere onthullingen, bekentenissen en zorgvuldig bewaarde geheimen. Met verhalen van:

Ellen Koopmans
Dana Martens
Lonneke Lodder
Ing Lwan Taga
Lisette van Elk
Ellen De Vriend
Diana van der Horst
Menko Wielaerts
Marjoke Linckens
Jeannette Jansen-Kim

 

Adembenemend | Samantha Eising

 

bestellen blauwSONY DSC€ 14,90 inclusief verzendkosten

Ik beklim de Mount Everest, het is een zware klim. Hoe hoger ik op deze berg kom des te ijler de lucht is. Buiten adem als ik ben probeer ik de ijle lucht mijn longen in te laten stromen. Elke meter die ik hoger kom kost het meer moeite. Ik voel aan mijn lichaam dat ik even zou moeten rusten. Maar op het eerste gezicht zie ik nergens een lekker plekje om te gaan zitten. Ik besluit door te lopen nog een paar meter en ik ben op de top.

‘Adembenemend’ is het autobiografisch verhaal van Samantha Eising. Jarenlang dachten de artsen dat de 20-jarige Samantha ernstig astma had. De laatste jaren waren voor haar onaangenaam in de medische wereld. Benauwdheidklachten werden niet langer serieus genomen terwijl de strijd om te kunnen ademen toenam.

In februari 2011 wordt Samantha met spoed opgenomen in een Belgisch ziekenhuis. Al snel wordt de vraag gesteld: “Bent u ooit getest op Cystic Fibrosis?”  Onderzoeken volgen en kort daarna de diagnose. Samantha heeft Cystic Fibrosis ofwel Mucoviscidose.

Een gedeelte van de opbrengst van dit boek gaat naar de Belgische Vereniging voor strijd tegen Mucoviscidose.

ISBN: 978-94-91722-01-1

Volg Adembenemend op Faceboek.

Niets is wat het lijkt | Verhalenbundel

omslag_3 Niets is wat het lijkt 1802Restantverkoop
Nu slechts € 4,95

Een verhalenbundel met 10 onthutsende, verrassende, en verbijsterende verhalen van veelbelovende, talentvolle schrijvers:
Mike Peek: De angstwinkel
Jacquelien Vroemen: De schat
Anne ter Beek: De verjaardag van Nina
Lisette van Elk: Het perfecte weekend
Joyce Willemse: De brief
Henk de Kruyff: Het Kwaad
Jaap Boekestein: Walter Scholkamps vrouw
Lisanne Ortsen: Twee gezichten
Conny Hoogendoorn: De strop
Femmy Fijten: Maxima cum laude